fbpx

Den nye form for fysioterapi

Personligt tilpasset fysioterapeutisk rådgivning

Online fysioterapi
Online fysioterapi konsultation over mobilen

Trin 1

Book et forløb herunder, eller kontakt os via kontaktformularen og beskriv din situation, og hvordan du ønsker, at vi hjælper dig. Husk at tilføje kontaktoplysninger, så vi herefter kan ringe til dig og aftale nærmere. 

Trin 2

Vi booker i fællesskab en tid, der passer dig. Herefter bliver du informeret om, hvordan dit forløb vil foregå, og vi får de informationer, der er nødvendige for at hjælpe dig. 

Trin 3

Den online video session starter med, at vi lytter til dine problematikker, laver evt. undersøgelser af bevægelser og laver en handleplan ud fra dine behov.

Start din rejse mod et bedre helbred

14 Dage

Online fysioterapi
kr 399,- Månedlig
  • Råd & vejledning af fysioterapeuter
  • Fri video
  • Fri chat
Kampagne

30 Dage

Online fysioterapi
kr 999,- Månedlig
  • Råd & vejledning af fysioterapeuter
  • Fri video
  • Fri chat
Fysioterapeut laver online fysioterapi

Hvordan fungerer et online fysioterapi forløb?

Fysioterapeut viser en skulderøvelse til en online konsultation
Online fysioterapi konsultation over telefonen
Tag det første skridt

Det er tid til at tage det første skridt mod et bedre helbred! Et online fysioterapi forløb hos FysioOnline starter med, at du tilmelder dig et forløb øverst her på siden. Dernæst kan du booke din første videokonsultation. 

Fysioterapeutisk undersøgelse

En af vores erfarne fysioterapeuter vil møde dig online og lytte til din personlige historie. De vil stille relevante spørgsmål og om nødvendigt observere dine bevægelser for at screene eventuelle problematikker.

Vejledning og genoptræning

Efterfølgende vil din fysioterapeut præsentere mulige årsager til dine smerter og udfordringer. Du vil modtage konkret vejledning og behandling, der er skræddersyet til din hverdag, så du kan genoptage de ting, der er vigtige for dig. Dette kan inkludere øvelser, tilpasninger af aktiviteter eller vejledning.

Forståelse af egen sygdom eller skade

Gennem hele forløbet vil du blive undervist i de mekanismer, der ligger bag dine oplevelser, og der vil konstant være fokus på at sikre, at forklaringen på din problematik giver mening for dig. Inden konsultationens afslutning vil vi sikre os, at alle dine spørgsmål er besvaret.

Fleksibilitet og opfølgning

Du kan nemt booke en ny videokonsultation når det passer ind i din kalender. Og hvis tiden er knap, så frygt ej! Du har muligheden for at chatte med din fysioterapeut, hvor du kan stille spørgsmål eller dele dine fremskridt eller udfordringer. Vi garanterer et svar inden for 24 timer.

Få afklaret dine bekymringer

Ved at chatte med din fysioterapeut, får du hurtigt og nemt afklaret dine bekymringer og spørgsmål, så du ikke behøver at gå i uvished i flere dage.

Spar tid og penge på transport

Du får mulighed for at tale om dine personlige problematikker hjemme fra stuen eller i en pause på jobbet. 

Forskning støtter online fysioterapi

Forskning viser at online fysioterapeutisk træning har samme effekt som genoptræning med fysisk fremmøde. 

Hvad kan online fysioterapi hjælpe med?

Ryg & nakkesmerter

Hovedpine

Overbelastning

Kroniske smerter

Skuldersmerter

Albuesmerter