FysioOnline

FysioOnlines logo

       

Ubegrænset chat og video 30 dage for kun 995,-

Fysioterapeut instruerer en øvelse med elastik foran en computerskærm

Vores innovative platform forbinder dig med de bedste fysioterapeuter landet over, så du nemt kan finde den, der passer til dine behov. 

       

Opstartstilbud: 14 dage for kun 395,-

Mærk trygheden ved at have fysioterapeuten med i lommen

Uanset om du er en privatperson eller repræsenterer en virksomhed, tilbyder vi skræddersyede løsninger.

Med FysioOnline får du trygheden ved altid at have din terapeut ved din side. Uanset om det er små spørgsmål eller pludselig smerte, kan du hurtigt og nemt komme i kontakt og få den hjælp, du har brug for. 

Vores fleksible tilgang giver dig mulighed for at modtage behandling, uanset hvor du befinder dig – på kontoret, derhjemme eller endda på ferien.

Online fysioterapi hjælper dig med:

Ryg-øvelse

Ryg og nakkesmerter

Vi kan hjælpe dig ved at finde frem til årsagen til dine smerter. Derefter kan vi fx. hjælpe med øvelser til styrke smertelindring, korrektion af holdning og arbejdsstillinger, afslapning og udstrækning samt vejlede dig til at få bedre Kropsbevidsthed.

Hovedpine

Vi finder frem til hvordan vi bedst kan hjælpe dig ud fra din fortælling om din hovedpine. Du får rådgivning og strategier til smertehåndtering, afslapning og smertereduktion.

Skuldersmerter

Skuldersmerter kan skyldes overbelastning, gigt, akutte skader mm. Vi snakker sammen om hvordan smerterne er opstået, og hvordan de kan afhjælpes.

Overbelastningsskader

Vi kan vejlede i alternative øvelser og genoptræning. Vi hjælper med at lægge en plan for genoptræning af diverse trænings eller arbejdsrelaterede overbelastningsskader som fx. løberknæ, achillessenebetændelse, skinnebensbetændelse, hælspore mm.

Kroniske smerter

Vi rådgiver dig, så du bliver bedre til at håndtere dine smerter, og til at navigere i, hvad du kan klare af fysiske gøremål i hverdagen. Vi kan også give redskaber til at lære at dig at slappe af i kroppen og dermed opnå smertereduktion.

Musearm og tennisalbue

Musearm og tennissalbue kan afhjlpes med specifikke øvelser og korrektion af arbejdsstillinger.